Предварителна поръчка

55 лв. / 49,50 лв

Малахитовата гора

Тази тайнствена музикална книга е приказна притча за пътя. Пътят към дома, или по-точно към себе си – там където се чувстваме приятно и уютно. Изгубени в дебрите на живота често се лутаме без посока и цел. Забравили пътя към нашата истинска вътрешна красота и природа ние се превиваме под напора на недружелюбните ураганни ветрове. Искаш ли да го откриеш отново? Готов ли си да се изправиш пред предизвикателствата, с които ще те срещне „Малахитовата гора“? Знай, че няма да ти бъде леко. Пътят ти ще бъде трънлив и изпълнен с множество опасности и обрати. Погълнат от „Малахитовата гора“, ти ще бъдеш изправен пред 4 основни изпитания, свързани с твоите страхове, ограничаващи вярвания, разбиранията за смисъла на живота, достойнство, отговорност и свобода, изкушения и личен избор. Твоето приключение започва в студ и мрак, в който виждаш света като чудовищна графика, нарисувана от въглен, пепел и сълзи. След преминаването на всяко изпитание „Малахитовата гора“ ще те награждава с по един цвят (зелено, червено, жълто, синьо) и безценни бисери на мъдростта. Единственият ти приятел, който ще бъде до теб е музиката. Тя ще те насочва и помага, като те предизвиква и провокира да намериш правилния път, разгръщайки изящните картини на четирите годишни сезона. Ако бъдеш силен, търпелив и внимателен, ще успееш да достигнеш до финала на това алхимично пътешествие. А точно там, те очаква и най-голямата награда! Добре дошли в „Малахитовата гора“! Порталът към нея се отваря един път на 27 години… 

– Мартин Иванов –

Какво включва пакетът "Малахитовата гора"

  • книга;
  • CD с музикалния албум към книгата;
  • линк за сваляне на дигиталния вариант на албума;
  • сертификат за посадено дърво.

Какво Ви дава „Предварителната поръчка“

  • отстъпка от 10%;
  • бонус: видео от “Малахитовата гора” – мистичен концерт за Джаз Квартет и Природа при Трите Секвои състоял се на 13.08.2022 г. 

Кога, как и къде ще получите пакетът „Малахитовата гора“:

  • между 1 – 10 Ноември, 2022 година, когато пакетът ще бъде наличен;
  • с наложен платеж- ще платите цената на куриер, който ще Ви достави пакета;
  • на посочен от Вас адрес.

Цена при предварителна поръчка

55 лв. / 49,50 лв

ДОСТАВКА:

Цената на доставката не е включена в крайната сума която виждате в поръчката. Ще я заплатите при получаване на пратката. Цената се определя от куриерската фирма и варира между 4 – 6 лв.

ФОрма за предварителна поръчка

Ако желаете да направите предварителна поръчка, моля попълнете формата по-долу. Ние ще се свържем с Вас, когато пакетът “Малахитовата гора” е готов за изпращане.

Личните ви данни ще бъдат използвани за целите на поръчката и в съответствие с нашата  политика на поверителност.